Zoeken in deze blog

vrijdag 18 april 2014

Cakepops

We hebben een heerlijk lang Paasweekend en vandaag, Goede Vrijdag, hebben Jesse en ik cakepops gemaakt.
Ik had eigenlijk het idee om paaskoekjes te bakken, maar ja, meneer had dit in zijn hoofd.....

Met boter, bloem, suiker, eieren, zakje vanillesuiker en een beetje zout kom je een heel eind!


Terwijl de mixer de boter, suiker en eieren door elkaar roerde, smeerde Jesse de silliconenplaat met een beetje boter in.


Daarna de bloem toevoegen en nog even  de mixer op de hoogste stand zetten en het deeg is klaar.


De ene kant vul je met het deeg en de kant met de gaatjes plaats je er boven op.
20 minuten in de oven op 160 graden en dan 30 minuten laten koelen.

Wij konden de witte stokjes nergens meer vinden (?) maar je kunt er natuurlijk ook satéprikkers in steken.


Tip; doe een beetje pasta aan de prikker voordat je het er in steekt. 


Van poedersuiker en warm water maak je glazuur. Jesse smeerde het op de cakepops en doopte het daarna in de geel/groene spikkels.


Ze waren heerlijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen